Ændringer på forum.. posen er rystet.

Her kan du læse vigtige informationer fra bestyrelsen og forumets administratorer.
Besvar
Brugeravatar
Bohn
Forumbruger
Forumbruger
Indlæg: 962
Tilmeldt: 22/06/2007 22:12
Geografisk sted: Haslev, Sjælland

Ændringer på forum.. posen er rystet.

Indlæg af Bohn »

Kære alle
Vi har nu flyttet rundt på forumgrupperne. Nogle er lagt i andre overordnet-grupper, nogle er rykket op, nogle ned. Der er enkelte grupper som har fået en mindre navneændring, og nogle har fået lidt mere forklarende tekst.

I gruppen, "Købes, sælges, tilbud & erfaringer" er der kommet to nye grupper til. En til tilbud, hvor hvis man ser et godt tilbud på fx. udstyr, kan man tippe andre, og indlæg her bliver automatisk slettet efter 30 dage (for hvem gider opdage et tilbud som er udløbet 8-[).
Den anden til "Værksted- og Butik-erfaringer". Her kan man dele erfaringer. Del meget gerne de gode erfaringer, og tænk en ekstra gang over det inden en dårlig deles.

Som noget nyt vil de grupper som kun er for Audi club Danmark medlemmer, kun være synlige for jer! Alm. forum-brugere vil ikke kunne se disse grupper.

Alt er ikke på plads endnu, og der kan godt være ting som ikke er som de er tiltænkt :-k, men byd ind hvis i oplever noget.

Vi ved godt at det er umuligt at tilfredsstille alle :- nogle gange er det rart at få rystet posen- OG alt er stadigvæk på forum for medlemmer.
Hygge
Kim Bohn

By: Haslev
Bil: BMW i3 Rex 2014
CV: LMC Dominant 550RD 2005
Foto: Fujifilm X100s & DJI Phantom 4
Besvar

Tilbage til "Bekendtgørelser"