Audi A6 TDI svinghjul

Motor, gearkasse, quattro (firehjulstræk), kardaner, lejer, mm.
Forumregler
"Din Audi" gruppen er primært til indlæg der ikke passer under de model-specifikke grupper.
Besvar
Løbner
Ny forumbruger
Ny forumbruger
Indlæg: 6
Tilmeldt: 25/12/2018 21:20

Audi A6 TDI svinghjul

Indlæg af Løbner »

Goddag kære Audi ejere.

Jeg er løbet ind i et problem, eller et gentagende problem, som jeg vil hører om nogen af jer har erfaring med.

Tilbage i 2019 begyndte min bil (2009 Audi A6 2.0 TDI (CAHA) med multitronic) at "skralle" ved varm start. Den var ved mekker og fik skiftet starter, da det lød som om starteren ikke trak sig ordentlig tilbage når bilen var hoppet igang. Det hjalp ikke, og en måned efter fik jeg mig snuset frem till på nettet, at det muligvis kunne være svinghjulet. Tilbage til mekker, og ganske rigtigt. Den duel mass der sidder i svinhjulet var færdig. På med nyt, og videre. Lige præcis et år efter, og 30.000km var den gal igen. Så i september 2020 fik den skiftet svinghjul igen, heldigvis på garanti, og problemet var løst. Nu, februar 2021, og 10.100km efter, er den gal igen. Samme lyd, samme raslen. Det kan ikke være rigtigt at et duel mass flywheel skal gå til på 10.000km, vel og mærket uden det er blevet belaste hårdt eller at der er kørt med tung trailer.

Jeg har prøvet at google lidt frem og tilbage, evt om Darkside Developments havde noget upgrade eller forstærket dele, men uden held. Kan kun finde sachs og luk til manuel gear.


Hvad er jeres erfaringer? Bilen er standard, med en lille software opdatering, for at overskrive vw's elendige rednings plan af en opdatering..
Besvar

Tilbage til "Drivlinje (motor & gearkasse)"