Audi Database

Velkommen til Audi club Danmarks online database over Audi modeller og varianter, hvor vi har samlet de mest grundlæggende oplysninger omkring Audi's fantastiske biler.

Til højre kan du se en liste over de modeller vi p.t har dokumenteret. Under hver model har vi endvidere dokumenteret de individuelle varianter, hvor du kan finde oplysninger omkring originale dækstørrelser, ET mål, bremseskive størrelser, motor koder, gearkasse koder, m.v.

Du har også mulighed for at sammenligne individuelle varianter og således få et godt overblik af forskelle mellem 2 varianter. Hvis du savner en information som vi ikke har dokumenteret, eller hvis du ligger inde med en oplysning som vi ikke har, må du endelig benytte rapport funktionen, der kan tilgås ved hver variant og sende os relavante informationer.

Hvis du leder efter en anden dæk og fælg dimension til din Audi, så prøv vores hjul beregner. Du kan finde frem til en original størrelse ved at tilgå beregneren via en specifik Audi model og variant.

DU KAN OGSÅ BIDRAGE...

Du er velkommen til at bidrage med oplysninger til databasen. Hvis du ligger inde med informationer omkring en specifik Audi variant, der mangler i vores database, har du mulighed for at indsende oplysningerne til os. Hvis oplysningerne kan godkendes af vores database administratorer, vil din forum profil blive tilskrevet 1 point for dit bidrag - Alle andre brugere af audiclub.dk, vil således kunne se at du aktivt har medvirket til at tilføre værdi til databasen.

Link: Opret manglende Audi...