Generalforsamling 2018 - Ny bestyrelse valgt

28-03-2018

En hyggelig generalforsamling har givet Audi club Danmark en ny bestyrelse

Den årlige generalforsamling i klubben blev afholdt i weekenden hos Læborg Autohandel i Vejen. Godt 50 medlemmer var mødt frem for at diskutere klubbens fremtid, vælge en ny bestyrelse, samt have et par hyggelige timer i selskab med hinanden og Søren fra Læborg Autohandel, der var god for et par røverhistorier!

For andet år i træk var der valg til både formands- og kassererposten, samt et par ledige stole i bestyrelsen, der skulle besættes. Jørgen Lund, der har fungeret som formand siden august, blev valgt som ny formand for klubben for en toårig periode, mens Steen Maagaard, der har siddet mange år som menigt bestyrelsesmedlem, overtager kasserer-posten. Ian-Henrik Dalgaard, vores lokale drone-ekspert, blev genvalgt til bestyrelsen.

Derudover blev Preben Jensen, der tidligere har været medlem af bestyrelsen, valgt ind igen. Preben får følgeskab af Niels Havberg Johansen, der de sidste par år har afholdt minitræf i forsommeren og høstet adskillige pokaler på sommertræffet, og Søren Bertlov Nielsen, der sidste år kunne fejre 10-års jubilæum i klubben. Sidste mand i bestyrelsen bliver en kvinde - Anni Overmark Schacht blev valgt som suppleant. Anni har været med i klubben i 8 år, og får i bestyrelsen blandt andet til opgave at holde øje med sin svigersøn, Dan Vammen, der er på valg igen til næste år. 

Bestyrelsen glæder sig til at komme i gang med det nye års udfordringer. Opgavefordelingen er endnu ikke på plads, men den følger på det førstkommende bestyrelsesmøde.

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Har du noget, du synes bestyrelsen skal arbejde videre med? Har du lyst til at hjælpe med at gøre Audi club Danmark endnu bedre, men ved ikke hvor du skal starte? Giv din mening til kende på vores forum, eller skriv en mail til formanden!