Audi Club Danmark Jubilæumstræf 2017

26-08-2017

Læs alt om det årlige sommertræf, der denne gang blev afholdt i Jesperhus Blomsterpark

Audiclub.dk fejrer i år 20 års jubilæum. Sommertræffet har siden starten været en af de mest imødesete begivenheder i kalenderen, hvor der over en hel weekend er lejlighed til at sparke dæk, snakke biler og måske få en øl eller to i venners lag. Træffet i år var ingen undtagelse, og i anledningen af jubilæet, havde vi i år valgt at afholde det i rammer lidt ud over det sædvanlige.

Jesperhus Blomsterpark på Mors havde været så elskværdige at lægge græs til træffet, så fredag aften gik turen mod nordvest for de flestes vedkommende, hvor vi lod os indkvartere på campingpladsen. Nogle i Hugos legehytte, andre i egen campingvogn eller mere beskedne hytter. For de friske var der fælles grill fredag aften med en øl bagefter.

Det officielle program startede lørdag morgen, hvor alle bilerne (med undtagelse af nogle enkelte, hvor chaufføren var lidt mærket af fredagshyggen) kørte mod blomsterparkens indgang, hvor Torill og familie tog imod træfdeltagerne med velkomstpakker med sponsorgaver, bestående af bl.a. et par lækre Audi krus og nogle yderst delikate vingummier. Bilerne tog opstilling på græsplænen nær indgangen, og mange medbragte de hvide audiclub.dk flag, vi havde fået ved tidligere sommertræf.

Efter et par timers motorsnak og sightseeing i blomsterparken, sneg vi os til fods tilbage til campingpladsen til en let frokost og velkomsttale ved Torill i festteltet. Da frokosten var fortæret, drog vi retur til blomsterparken og hentede audierne, der skulle ud på en køretur i det periodevis gode vejr. Efter lidt konvojkørsel endte vi på havnen i Glyngøre, hvor vi fik en is og lidt frisk luft.

Retur mod Jesperhus kørte vi bilerne ned på campingpladsen og tog opstilling omkring festteltet, hvor vi fik udleveret numre til bilerne, så vi kunne få gang i stemmesedlerne og få afgjort, hvem der havde træffets fineste biler. Modsat tidligere år, hvor der var enkelte biler, der skilte sig markant ud i ræset, var det i år en jævnbyrdig affære, og der måtte tænkes grundigt over stemmerne (og til tider søges ly i teltet, da det danske bygevejr havde fundet os, og kom med kort varsel og høj intensitet).

Aftenens program stod på lækker buffet, som Jesperhus stod for. En klassisk menu med forskellige slags kød, salater og brød. Torill hævdede også at have lavet dessert til os, men kunne ikke redegøre for, hvad den egentlig bestod af. Det viste sig at være frugtsalat og smage rigtig godt!

Efter maden var der uddeling af pokaler i de 5 kategorier, med fine pokaler til top 3, og sponsorgaver til nummer et og to i hver kategori: Flotteste fælge, flotteste motorrum, flotteste nyere Audi, flotteste klassiske Audi, og flotteste Audi overall. Jeg fik ikke noteret mig alle vinderne, men der var i hvert fald flere træfdeltagere, der fik pokaler med hjem for første gang, efter mange års tro tjeneste!

Festen fortsatte for nogens vedkommende til et stykke ud på natten, mens undertegnede sneg sig ud inden det blev alt for muntert. Søndagen sluttede af med fælles morgenmad for dem, der havde lyst, og derefter afsked og på gensyn inden turen atter gik hjemover.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige stort tak til Torill for endnu en gang at have arrangeret et fantastisk sommertræf, hvor alting klappede som det plejer.

Vi er så småt ved at varme op til næste års træf, hvor vi søger frivillige til at hjælpe med at arrangere træffet. Har du lyst til at give en hånd med – eller har du idéer til, hvad vi kan gøre for at gøre træffet endnu bedre, så kig forbi forummet og deltag i diskussionen.

http://www.audiclub.dk/forum/viewtopic.php?f=64&t=38068

/jorlund