Audi club sommertræf 2016

22-08-2016

Det årlige sommertræf i Audi club Danmark løb af stablen for 15. gang i weekenden fra 19. til 21. august. Træffet i år blev afholdt i idylliske omgivelser på Emmerbølle Strand camping på Langeland.

Audi club sommertræf!

 

Det årlige sommertræf i Audi club Danmark løb af stablen for 15. gang i weekenden fra 19. til 21. august. Træffet i år blev afholdt i idylliske omgivelser på Emmerbølle Strand camping på Langeland.

Mange deltagere ankom allerede fredag aften og startede festen med at grille og drikke en enkelt øl i venners lag. Lørdag formiddag blev brugt på den sidste klargøring af bilerne inden den officielle åbning klokken 11.

Træffet startede med en lækker frokostbuffet i teltet, og derefter var der tid til at sparke dæk og nærstudere de fremmødte køretøjer. Traditionen tro skulle der kåres de flotteste audier - i år i kategorierne oldtimer, newtimer, flotteste fælge, flotteste motorrum og flotteste farve. Dette var tydeligvis et valg, der havde noget større interesse end en folkeafstemning om EU-forbehold, og stemmeprocenten var tæt på de 100. Mere om afgørelsen senere!

Udover en masse snak om biler var der også plads til at nyde det gode vejr, eller dyste i petanque. John havde arrangeret en turnering for 8 hold af 2 personer, og der var fuldt booket. Deltagerne gik til stålet med stor koncentration og kække bemærkning en masse.

En enkelt begivenhed tiltrak en del opmærksomhed på græsplanen. Jans fine A6'er lavede mærkelige lyde, ville ikke starte, og røg som et damplokomotiv. Efter en del bekymrede miner viste det sig heldigvis, at vi var blevet taget ved næsen af en røgkanon og et hårdt pumpet stereoanlæg.

Hen mod aften var der atter samling i teltet. Campingpladsen diskede endnu engang op med en dejlig buffet med lidt for enhver smag. Ingen gik vist sultne fra bordet.

En fast bestanddel af aftenritualet på sommertræffet er afsløringen af vinderne i konkurrencen. I år blev det Patrick, der ryddede bordet med sin flotte Audi A3 8P. Den eneste præmie, han ikke kunne snige sig afsted med var flotteste oldtimer, som for andet år i træk gik til Torril og den brune bisse - en fin Audi 80 CC fra 1985. Bilen er i øvrigt til salg, hvis der skulle sidde nogen derude og drømme om en klassiker :)

Undertegnede måtte desværre vende hjem til Århus ved ti-tiden, men snakken gik på daværende tidspunkt lystigt, og på rygtebørsen gik der historier om natmad omkring klokken elleve. Kender jeg selskabet ret, blev der festet og hygget til de sene nattetimer, og søndagens måltider blev indtaget af glade, men trætte Audi-fans inden alle drog hver til sit.

Næste arrangement i klubben er en tur til DTM på Nürburgring i september. Tyve gæve Audi-fans tager på tur for at heppe på de 4 ringe. Vi håber på en stemningsrapport, når de er hjemme igen!

Næste år fejrer klubben 20-års jubilæum, og planlægningen af sommertræffet er allerede i gang. Vi håber på fuldt hus til et brag af en fejring :) Skulle I sidde derude med gode idéer til træffet, hører vi gerne fra jer.

 

Mvh

Jørgen Lund