Dato og tid er 20/06/2018 07:12

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 16/05/2018 17:59 
Forumbruger
Forumbruger
Brugeravatar

Tilmeldt: 10/05/2016 21:23
Indlæg: 64
Geografisk sted: Hønefoss Norge

Audi club Danmark
medlem siden
10. maj 2016

Offline
Hjælp!! nu er det endelig blevet godt vejr og så kommer der pludselig kun varm luft ud af alle luftkanaler også selvom jeg tænder for AC :cry:

Jeg kan så udlæse denne fejl, er det noget skidt? og er det en kendt fejl for jeg finder ikke rigtig noget der omhandler fejlkoden 00604

Det er pokkers nok for jeg står og skal til DK i morgen meget tidlig

Billede

_________________
2005 Audi A6 2.0 TDI 103/135kw 272.000km.
WAUZZZ4F46N049758
VCDS og Lexia. Diagbox V5.29


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 16/05/2018 18:35 
Forumbruger
Forumbruger

Tilmeldt: 16/04/2013 20:25
Indlæg: 92
Geografisk sted: Hjørring

Offline
Mon ikke det er nogenlunde det samme mellem de forskellige Audi modeller - Her er fra en A4 B6 hvor G113 servo motor sidder bag handskerummet:

Nummer 5 på tegning

https://www.audizine.com/forum/showthre ... C-problem-
w-code?s=8d137ac445d5d3d689150d915ade37e6&p=9389409&viewfull=1#post9389409

Mvh
Karsten Horn


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 16/05/2018 19:06 
Forumbruger
Forumbruger
Brugeravatar

Tilmeldt: 10/07/2015 21:05
Indlæg: 198
Geografisk sted: Aarhus

Audi club Danmark
medlem siden
10. jul 2015

Offline
Havde nogenlunde samme problem for et par måneder siden. Afmonterede handskerummet og de 2 pågældende motorer, adskilte dem, rensede potentiometre med isopropylalkohol, samlede og alle fejl var væk og nu med kold luft i kabinen.

_________________
Allan Bojesen
4 cylindre er 2 for lidt til bil og 2 for meget til mc :-)

2002 - Audi A4 3,0 V6 Avant quattro Billede
1999 - Audi A3 1,6 5 dørs - 0-100 på en weekend ;-)
2001 - Honda VTR1000 Sp1
Original VCDS fra Netech


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 16/05/2018 19:24 
Forumbruger
Forumbruger
Brugeravatar

Tilmeldt: 10/05/2016 21:23
Indlæg: 64
Geografisk sted: Hønefoss Norge

Audi club Danmark
medlem siden
10. maj 2016

Offline
Tusind tak for inputs ;)

Jeg tror så nok set ud fra ElsaWin at jeg på min A6 4F skal tilgå V71 G113 ude fra ved og afmontere viskerarme og den afdækningsplade der sidder under dem og hvis det bare er og rense og rengøre er det da til at have med at gøre, for det kan vel ikke være en sikring?

_________________
2005 Audi A6 2.0 TDI 103/135kw 272.000km.
WAUZZZ4F46N049758
VCDS og Lexia. Diagbox V5.29


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 16/05/2018 20:27 
Forumbruger
Forumbruger
Brugeravatar

Tilmeldt: 10/07/2015 21:05
Indlæg: 198
Geografisk sted: Aarhus

Audi club Danmark
medlem siden
10. jul 2015

Offline
Sikringen er til at checke, men tror at hele klimaanlægget kører på samme sikring, og at blæsere således hele vil køre.
Det er relativt let at rense "motorerne". Der skal dog lidt forsigtighed til for ikke at brække nogen at de tappe der holder det hele samlet.

_________________
Allan Bojesen
4 cylindre er 2 for lidt til bil og 2 for meget til mc :-)

2002 - Audi A4 3,0 V6 Avant quattro Billede
1999 - Audi A3 1,6 5 dørs - 0-100 på en weekend ;-)
2001 - Honda VTR1000 Sp1
Original VCDS fra Netech


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.
Indlæg: 3/06/2018 12:11 
Forumbruger
Forumbruger
Brugeravatar

Tilmeldt: 10/05/2016 21:23
Indlæg: 64
Geografisk sted: Hønefoss Norge

Audi club Danmark
medlem siden
10. maj 2016

Offline
En lille opsummering.

EDIT: Klimaanlægget fejler ikke noget, det antog jeg i første omgang da det var meget varm luft der strømmede ud af luftkanalerne, selv efter en længere køretur men da jeg startede min tur til DK meget tidlig morgen kunne jeg konstatere at det fungerede efter hensigten.

Fejlen som jeg udlæste i begyndelsen, har siden jeg slettede den ikke kommet igen og det er jo for så vidt godt nok, men aircon fungerer stadigvæk ikke og jeg er godt klar over at bilen må have et aircon service ;)

Jeg spørger så, kan fejlen være udløst p.g.a. af evt. manglende kølemiddel i anlægget?

_________________
2005 Audi A6 2.0 TDI 103/135kw 272.000km.
WAUZZZ4F46N049758
VCDS og Lexia. Diagbox V5.29


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til: