audiclub.dk
http://www.audiclub.dk/forum/

Et eller andet er galt med klima-anlægget.
http://www.audiclub.dk/forum/viewtopic.php?f=162&t=38498
Side 1 af 1

Forfatter:  JensNo [ 16/05/2018 17:59 ]
Titel:  Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Hjælp!! nu er det endelig blevet godt vejr og så kommer der pludselig kun varm luft ud af alle luftkanaler også selvom jeg tænder for AC :cry:

Jeg kan så udlæse denne fejl, er det noget skidt? og er det en kendt fejl for jeg finder ikke rigtig noget der omhandler fejlkoden 00604

Det er pokkers nok for jeg står og skal til DK i morgen meget tidlig

Billede

Forfatter:  karsten_horn [ 16/05/2018 18:35 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Mon ikke det er nogenlunde det samme mellem de forskellige Audi modeller - Her er fra en A4 B6 hvor G113 servo motor sidder bag handskerummet:

Nummer 5 på tegning

https://www.audizine.com/forum/showthre ... C-problem-
w-code?s=8d137ac445d5d3d689150d915ade37e6&p=9389409&viewfull=1#post9389409

Mvh
Karsten Horn

Forfatter:  Aboje [ 16/05/2018 19:06 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Havde nogenlunde samme problem for et par måneder siden. Afmonterede handskerummet og de 2 pågældende motorer, adskilte dem, rensede potentiometre med isopropylalkohol, samlede og alle fejl var væk og nu med kold luft i kabinen.

Forfatter:  JensNo [ 16/05/2018 19:24 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Tusind tak for inputs ;)

Jeg tror så nok set ud fra ElsaWin at jeg på min A6 4F skal tilgå V71 G113 ude fra ved og afmontere viskerarme og den afdækningsplade der sidder under dem og hvis det bare er og rense og rengøre er det da til at have med at gøre, for det kan vel ikke være en sikring?

Forfatter:  Aboje [ 16/05/2018 20:27 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Sikringen er til at checke, men tror at hele klimaanlægget kører på samme sikring, og at blæsere således hele vil køre.
Det er relativt let at rense "motorerne". Der skal dog lidt forsigtighed til for ikke at brække nogen at de tappe der holder det hele samlet.

Forfatter:  JensNo [ 3/06/2018 12:11 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

En lille opsummering.

EDIT: Klimaanlægget fejler ikke noget, det antog jeg i første omgang da det var meget varm luft der strømmede ud af luftkanalerne, selv efter en længere køretur men da jeg startede min tur til DK meget tidlig morgen kunne jeg konstatere at det fungerede efter hensigten.

Fejlen som jeg udlæste i begyndelsen, har siden jeg slettede den ikke kommet igen og det er jo for så vidt godt nok, men aircon fungerer stadigvæk ikke og jeg er godt klar over at bilen må have et aircon service ;)

Jeg spørger så, kan fejlen være udløst p.g.a. af evt. manglende kølemiddel i anlægget?

Forfatter:  JensNo [ 18/09/2018 17:23 ]
Titel:  Re: Et eller andet er galt med klima-anlægget.

Der måtte en ny kompressor til, den havde simpelthen smadret koblingen, så nu køler den igen ;) og tak for svarene :beer:

Billede

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/