Dato og tid er 29/05/2020 06:15

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]

Forum låst Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Forumregler
Indlæg: 1/03/2011 18:05 
Administrator
Administrator
Brugeravatar

Tilmeldt: 27/07/2017 15:23
Indlæg: 28

Offline
Regler for forum:

1. Der skal være en god og positiv tone i forum. Tænk over hvad dit indlæg kan bidrage positivt med, inden at du trykker på "send". Hvis det ikke hjælper andre brugere eller kan bidrage seriøst til diskussionen, så lad være med at poste det.

2. Lad være med at skrive overskrifter og indlæg MED CAPS LOCK NEDE eller med fed skrift. Det kan opfattes forkert (f.eks. som vrede). De vil blive slettet uden varsel.

3. Lav overskrifter som forklarer om indholdet af tråden. Undgå at skrive "Hjælp" eller lignende. Skriv noget sigende. F.eks. "Audi 80, ombygning fra benzin til diesel” eller lignende. Det er ikke tilladt at skrive "*** DELE SÆLGES ***", "!!! KØB MIG !!!" og lignende overskrifter. Indlæggene skal nok blive set, uden at man behøver at lave underlige tegn. Desuden skal annoncer vedrørende dele, sættes under "Køb og salg" og det kræver at man er betalende medlem.

4. Det er ikke tilladt at reposte det samme indlæg flere gange, for at komme til at ligge i toppen. Regn med at folk har læst det og med søge funktionen er det nemt for dem at finde det igen.

5. Firmareklamer er ikke tilladt, med mindre at firmaet er godkendt under "Her får du Audi club rabat", eller anden aftale foreligger.
Det er ikke tilladt at lave salgstråde med importvarer i større stil. At man har købt en dims hjem og gerne vil sælge den igen, er ikke noget problem, men det er ikke tilladt gentagne gange at sætte ting til salg som er importeret.

6. Der er ikke tilladt at arrangere "Striben" træf og ligende. Klubben støtter kun lovlige arrangementer og vil derfor heller ikke have at folk reklamerer eller skriver om ulovlige arrangementer i forum. Der arrangeres flere lovlige bane og 402m arrangementer, så støt disse arrangementer.

7. Hold jer til emnet i trådene. Forsøg at undgå at skrive om alt muligt andet og stille spørgsmål, som ikke vedkommer emnet. Hvis du vil spørge en person om noget, så send en PB i stedet for at fylde tråden med spam. Tænk over om dit indlæg er interessant for andre at læse og bidrager seriøst til diskussionen og om det holder sig til det oprindelige emne. Gør det ikke det, så lav i stedet en ny tråd og fortsæt der i stedet for at dreje den oprindelige tråd over i noget helt andet. Indlæg som er off topic, vil bliver slettet uden varsel.

8. Det er det ikke tilladt at uploade større filmklip, som ikke har noget med Audi eller klubben at gøre.

9. Hvis tråde i forum kører af sporet, medlemmer ikke holder en god tone og/eller ovenstående regler ikke overholdes, forbeholder Audiklubbens bestyrelse sig retten til at slette indlæg/tråde eller låse de pågældende tråde. Eventuel debat omkring denne administratorhandling skal ske via en privat besked til administratoren.

10. Køb og Salg. Det er kun betalende medlemmer, som må oprette købs og salgsannoncer og disse skal oprettes i de respektive købs og salgsfora. Annoncer som er oprettet af ikke betalende forumbrugere slettes uden varsel.

Regler for profiler:

1. Ved oprettelse som forumbruger er det ikke tilladt at have et brugernavn der indeholder reklame eller henviser til en webadresse. F.eks. Fanta eller www.Audiclub.dk

2. Det er kun Audi’er som må være på ens profile.

3. Salg af dele og tilbehør er IKKE tilladt på ens profil, medmindre man er betalende medlem.
Webbrugere:


Alle med en gyldig e-mail adresse kan oprette en webbruger profil på hjemmesiden.


Generelt:
Bestyrelsen forholder sig ret til, uden varsel, at slette eller ændre i brugernes tekster, billeder og indlæg, hvis vi finder noget som ikke er i overensstemmelse med klubbens regler for brugen af hjemmesiden. Hvis en bruger gentagne gange overtræder disse regler, vil brugeren få lukket sin profil for en periode og i sidste ende blive bortvist helt fra klubben.
Vi har mulighed for at lukke for brugerens profil og i yderste konsekvens, få spærret brugerens IP nummer.

God fornøjelse

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

_________________
Er man ikke medlem, vil det komme alle til gavn hvis man ønsker at støtte klubben med et medlemskab.
Bliv medlem: http://www.audiclub.dk/index.php?id=76
_________________


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Forum låst Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til: